Kışlak Ali ve Sabriye Bişkin Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak çalışma anlayışını kurumumuza taşıyarak örnek bir birim olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim amaçlarına uygun bireyler yetiştirme amacıyla öğrencilerimize en etkin, en çağdaş ve en kaliteli eğitim-öğretim ve rehberlik hizmetlerini vererek öğrencilerimizin hedeflerini hep daha yukarıya taşıyacak geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Her öğrencimizin bireysel yeteneklerini fark etmesini sağlayarak yeteneklerine göre alan ve programlarda ilerlemelerini sağlamaktır.

Başarılar: 2023 yılında toplam 13 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir. Bu öğrencilerimizden 2´si Osman Ötken Anadolu Lisesine, 1´İ Manavgat M.A.E.A.L´ye, 1´ Sosyal Bilimler Lisesine, 3´ü Besim Ömer M.T.A.L´ye, 3´ü Hz. Ayşe A.İ.H.L´ye yerleşmiş ,ayrıca 3 öğrencimizde yetenek sınavı ile spor lisesine yerleşmiştir. Toplam 13 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmişlerdir.

Saatler: Güncel Saatler: 08.10-12.40
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006(yapıldı), Teknofest(çalışma aşaması)
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus(çalışma aşaması)

Telefon - 0 (326) 484 70 06

WEB - https://kasbo.meb.k12.tr

Adres - Görentaş Mahallesi Yayladağı

Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Okul binası olmadığından Görentaş İlkokulu ile ikili öğretim yapılmaktadır. Okulumuzun tahmini yapım tarihi Eylül 2024´tür.

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Görentaş Mahallesi Yayladağı

Ulaşım Özel Araç, Öğretmenlerin Kendi Ayarladıkları Servis, İlçe Minübüs koop.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hatay merkezine 35 km uzaklıktadır.