Kışlak Ali ve Sabriye Bişkin Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak çalışma anlayışını kurumumuza taşıyarak örnek bir birim olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim amaçlarına uygun bireyler yetiştirme amacıyla öğrencilerimize en etkin, en çağdaş ve en kaliteli eğitim-öğretim ve rehberlik hizmetlerini vererek öğrencilerimizin hedeflerini hep daha yukarıya taşıyacak geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Her öğrencimizin bireysel yeteneklerini fark etmesini sağlayarak yeteneklerine göre alan ve programlarda ilerlemelerini sağlamaktır.

Başarılar: 2024 yılında Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği Yayladağı Geleneksel Satranç Turnuvasında 12 yaş altı kategorisinde 1 öğrencimiz ilçe 2.si olmuştur. Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenledeği Okullar Arası Futsal Turnuvasında okulumuzun futsal takımı ilçede 3. olmuştur. 2023 yılında toplam 13 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir. Bu öğrencilerimizden 2´si Osman Ötken Anadolu Lisesine, 1´İ Manavgat M.A.E.A.L´ye, 1´ Sosyal Bilimler Lisesine, 3´ü Besim Ömer M.T.A.L´ye, 3´ü Hz. Ayşe A.İ.H.L´ye yerleşmiş ,ayrıca 3 öğrencimizde yetenek sınavı ile spor lisesine yerleşmiştir. Toplam 13 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmişlerdir. 2022 yılında Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği masal yarışmasında 1 öğrencimiz ilçe 1.si, 1 öğrencimiz ilçe 3.sü olmuştur.

Saatler: Güncel Saatler: 08.10-12.40
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Voleybol Takımları, Satranç Takımı
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006(yapıldı), Teknofest(çalışma aşaması)
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus(çalışma aşaması)

Telefon - 0 (326) 484 70 06

WEB - https://kasbo.meb.k12.tr

Adres - Görentaş Mahallesi Yayladağı

Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Okul binası olmadığından Görentaş İlkokulu ile ikili öğretim yapılmaktadır. Okulumuzun tahmini yapım tarihi Eylül 2024´tür.

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Görentaş Mahallesi Yayladağı

Ulaşım Özel Araç, Öğretmenlerin Kendi Ayarladıkları Servis, İlçe Minübüs koop.,Taksi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hatay merkezine 25 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.